Gestaltningsförslag är den mest kompletta tjänst vi kan erbjuda då vi i detalj planerar er drömträdgård. Vi planerar utifrån eran trädgårds förutsättningar in alla de funktioner ni vill ha, gör materialval och komponerar era planteringar. Genom att låta oss göra ett genomarbetat gestaltningsförslag får ni förutsättningarna för en fantastiskt vacker och användbar trädgård där ni inte behöver lägga mer tid än ni önskar på skötsel utan får tid att bara njuta. Planerar ni att anlita anläggare håller gestaltningshandlingarna en lämplig detaljeringsgrad för dem att arbeta utifrån.

Om ni är intresserade av att låta oss gestalta er trädgård så ses vi på ett första kostnadsfritt möte för att ni ska kunna känna av om det är just oss ni vill anlita. Om vi sedan får förtroendet att utforma eran trädgård skapar vi först ett skissförslag med trädgårdens grundutformning, karaktär och stämning. Detta får ni möjlighet att i lugn och ro sätta er in i och ge era synpunkter på eventuella förändringar. Utifrån era önskemål skapar vi sedan det genomarbetade gestaltningsförslaget. Även här får ni möjligheten att granska och ge synpunkter och utan extra kostnad för er gör vi enklare förändringar. Ritningarna får ni både på papper och i digital form.

Priset för ett gestaltningsförslag varierar stort beroende på tomtstorlek och komplexiteten i projektet, exempelvis mängden planteringar. Som exempel kan kostnaden för en villatomt där omkring 600 m2 ska planeras till en måttlig komplexitetsnivå förväntas ligga kring 32.500 kr inklusive moms. Ni är varmt välkomna att höra av er för en kostnadsberäkning för eran trädgård.