När vi på Vinterrosen gestaltar er plantering tar vi inte enbart hänsyn till de estetiska aspekterna utan även faktorer som klimat- och jordförhållanden hos er. Detta ger er de bästa förutsättningarna för lättskötta och blomstrande rabatter. Vi arbetar både med våra svenska, inhemska växter och exotiska arter och hjälper er gärna locka fjärilar och pollinerande insekter, allt utifrån era förutsättningar och önskemål.

Förutom att designa nya planteringar kan vi även hjälpa er att utveckla befintlig vegetation. Vi arbetar både med säsongsplanteringar för rabatter, krukor och fat, perennplanteringar, växter till er trädgårdsdamm och hela växtsamhällen som ängar och woodland. Kort sagt så gestaltar och utvecklar vi alla typer av växtlighet för det här med växter kan vi extra bra.

Priset för planteringsdesign varierar stort beroende på planteringens storlek och komplexitet. Som exempel kostar entrékrukor från 1.500 kr och perennplanteringar från 5.000 kr, inklusive moms. Hör gärna av er så ger vi er ett kostnadsförslag på ert projekt.