För er som vill ha en genomtänkt och välplanerad trädgård men samtidigt tycker om att arbeta och skapa själva i trädgården är skisser den perfekta tjänsten. Vi hjälper er då skapa karaktären och stämningen på er drömträdgård och skapar grundplanen för dess utformning. Ni får även rikligt med idéer och inspiration utifrån vilket ni sedan kan sätta er egen prägel genom att skapa detaljerna.

Om ni är intresserad av att få skisser på er trädgård utformade av Vinterrosen träffas vi först under ett kostnadsfritt möte för att ni ska kunna avgöra om det är oss ni vill anlita. Om ni efter detta bestämmer er för att anlita oss ses vi på ett andra möte för att diskutera eran trädgård och era önskemål. Utifrån er trädgårdsdröm utformar vi sedan ett skissförslag. Ni får sedan möjlighet att titta igenom förslaget i lugn och ro och har ni synpunkter på saker ni skulle vilja ändra gör vi enklare omarbetningar utifrån era önskemål utan kostnad. Ni får alla skisser och inspirationsmaterial både på papper och i digital form.

Priset varierar beroende på er tomts storlek, detaljnivån som önskas och projektets komplexitet. Som exempel kan kostnaden för en villatomt där omkring 600 m2 ska planeras till en måttlig detalj- och komplexitetsnivå förväntas ligga kring 13.500 kr inklusive moms. Ni är varmt välkomna att höra av er för en kostnadsberäkning för eran trädgård.