Det viktigaste för oss på Vinterrosen är att ge er den hjälp som just ni behöver. Vi erbjuder både rådgivning och gestaltning och kan skräddarsy dessa efter era behov. Alla tjänster går att få till fast pris enligt offert eller löpande. Om ni är intresserade av våra gestaltningstjänster, ta gärna kontakt. Vi erbjuder självklart ett kostnadsfritt första möte så ni kan känna av om det är vi som ska få hjälpa er att skapa eran drömträdgård.

Rådgivning

Behöver ni tips och inspiration eller någon kunnig att diskutera och bolla era idéer med? Vi erbjuder rådgivning gällande utformningen av er trädgård och svarar självklart även på frågor om hur ni tar hand om den på bästa sätt. Läs mer om rådgivning här.

Planteringsdesign

Vill ni ha den vackrast blommande krukan vid er entré, en rabatt som blommar fantastiskt vid midsommar eller en sommaräng som lockar fjärilar och humlor? Vi hjälper er att utforma och utveckla alla typer av växtlighet oavsett storlek. Läs mer om planteringsdesign här.

Skisser

För er som behöver ett enklare designförslag samt idéer och inspiration kring material och växter så erbjuder vi trädgårdsskisser. Perfekt för er som tycker om att fixa själva i trädgården men som vill ha hjälp att ge den det där lilla extra. Läs mer om skisser här.

Gestaltningsförslag

Vi erbjuder kompletta ritningar till er som vill ha en trädgård som är genomtänkt i minsta detalj. Detta passar särskilt för er som tänker anlita hjälp med anläggningen och som vill ha en vacker trädgård som inte kräver alltför mycket skötsel. Läs mer om gestaltningsförslag här.